Dar o altă cauză comună este rănirea vaselor de sânge din gât.

Dar o altă cauză comună este rănirea vaselor de sânge din gât.

Așa că am întrebat o serie de experți, „Ce mituri ale sănătății te determină? Aici au înțeles cinci concepții greșite. RELATATE: 15 boli Doctorii Adesea au un MYTH greșit: „Odihna este cea mai bună pentru durerile de spate.” ORIGINELE În anii trecuți, medicii au avut tendința să-și asume cel mai rău – că durerile de spate erau un semn al unei răni grave – și au crezut că modalitatea de a vă vindeca a fost să vă stați în picioare.

Astăzi știm că cea mai mare durere provine din mușchi, ligamente și articulații. Cu toate acestea, „mulți medici ER și asistență primară încă implicit la„ odihnă ”din incertitudine sau frică de răspundere”, spune Robert Eastlack, MD, codirector al Bursei de coloană vertebrală din San Diego, la Clinica Scripps pentru Chirurgie Ortopedică.

ȘTIINȚA MAI MULTE dintre problemele de spate – de la entorsele lombare până la discurile alunecate – beneficiază de activitate, conform instrucțiunilor din 2007 ale Colegiului American de Medici. Studiile au arătat că odihna la pat în realitate agravează durerea și durează mai mult. „Cheia este să vă mențineți în mișcare”, spune Dr.

Eastlack – pentru a întinde fibrele musculare strânse și pentru a preveni rigidizarea articulațiilor. El sugerează să începi cu un antrenament zilnic blând, cum ar fi mersul pe jos sau înotul. Apoi, îți pregătești treptat până la activități mai viguroase, cum ar fi alergarea, yoga sau rotirea, pe măsură ce devii capabil să le tolerezi.

Dacă durerea se agravează sau nu s-a îmbunătățit semnificativ în patru până la șase săptămâni, consultați-o de către medicul dumneavoastră. RELATED: 15 remedii naturale pentru durerile de spate MIT: „Terapia de înlocuire hormonală provoacă cancer.” ORIGINEDocs-urile pot fi înțelepte cu privire la prescrierea estrogenului pentru a ușura simptomele menopauzei, cum ar fi bufeurile și transpirațiile nocturne.

Însă, probabil, se vor lipi de concluziile depășite dintr-un studiu din 2002 al inițiativei NIH Womens Health Health Initiative care a legat terapia de substituție hormonală (HRT) la un risc ușor crescut de cancer de sân – chiar dacă cercetările mai recente au demonstrat că riscul nu este asociat cu modul în care HRT este formulat și prescris astăzi. SCIENCE SAYSSUn număr mare de studii au arătat că administrarea de estrogen este sigură, spune Mary Jane Minkin, medic, profesor clinic de obstetrică, ginecologie și științe ale reproducerii la Școala de Medicină din Yale: „Mă înnebunește cu adevărat când medicii spun pacienților că vor suferi consecințe teribile. din terapia hormonală. De obicei, este nevoie de doar doi-trei ani pentru a trata simptomele menopauzei, adaugă ea.https://harmoniqhealth.com/ro/

Există femei care nu pot lua estrogeni (să zicem, din cauza unui istoric de cancer de sân sau de cheaguri de sânge). Pentru ei există o altă opțiune pentru a ușura bufeurile: Brisdelle, un antidepresiv cu doze foarte mici. Următoarea pagină: Mitul: sexul dureros este în capul dvs. [pagina focală] Zoom imagine Getty ImagesMYTH: „Dacă testele medicale revin negative, sexul dureros este probabil în capul tău.” ORIGINII Când un pacient spune că are disconfort în timpul actului sexual, medicii consideră de obicei o serie de diagnostice – de la uscăciune și infecții la endometrioză, polipi și fibroame.

Dar, când ajung la sfârșitul listei lor, sunt adesea păcăliți, spune Libby Edwards, MD, dermatolog din Charlotte, NC, care este specializată în afecțiuni ale pielii genitale: „Programele noastre de rezidență nu predau în general alte cauze ale sex dureros. ” SCIENCE SAYSThere este un sindrom puțin cunoscut numit vestibulodynia, care nu poate fi testat și este mult mai frecvent decât se credea anterior – afectând aproximativ 12% dintre femei la un moment dat în viața lor. Tulburarea evazivă provoacă tandrețe în deschiderea vaginală la penetrare, chiar și printr-o tamponare.

Simptomele pot apărea lent sau brusc; ele pot dura câteva luni sau pot continua ani de zile. Jurnalele de ginecologie și manualele includ aproape nimic despre asta, spune dr. Minkin. Și majoritatea femeilor trebuie să vadă cel puțin trei practicieni înainte de a pune un diagnostic, potrivit unui studiu de la Harvard Medical School. Dar, după ce știi că îl ai, există o varietate de modalități de a trata durerea, spune Dr.

Minkin, inclusiv medicamente și terapie cognitivă comportamentală. RELATED: 10 modalități de a face față sexului dureros MIT: „O istorie a cancerului de sân contează numai dacă este de partea mamei tale.” ORIGINII Medicii care și-au încheiat pregătirea înainte de descoperirea genelor BRCA la mijlocul anilor 1990 au fost învățați să evalueze riscul moștenit al unei femei, întrebând despre rudele ei de prim grad feminin (mamă și surori).

Logica defectuoasă a ajutat ca demersul învechit să persiste, spune Louise Morrell, MD, medic oncolog specializat în cancerul de sân și genetică din Boca Raton, Fla. „Asociem intuitiv o boală feminină cu latura de familie a familiei”, explică ea. Într-adevăr, un studiu recent realizat de cercetătorii de la Școala de Medicină din cadrul Universității Emory a descoperit că femeile cu antecedente paterne ale bolii aveau mai puțin șanse să primească o recomandare pentru consiliere genetică decât femeile cu antecedente materne.

ȘTIINȚA spune „Pentru fiecare genă pe care o ai, primești o copie de la mama ta și o copie de la tatăl tău”, explică dr. Morrell. Asta înseamnă că mutațiile asociate cu cancerul de sân sunt la fel de probabil să provină din ADN-ul tatălui. „Știind că aveți un risc mai mare pentru boală v-ar putea salva viața”, adaugă ea.

Asigurați-vă că furnizorul dvs. are un istoric familial complet. Dacă sunteți încă îngrijorat, luați în considerare să faceți o programare cu un consilier genetic (găsiți unul la nsgc.org). S-ar putea să fiți candidat la mamografii anterioare sau la screeninguri mai frecvente, teste suplimentare de screening, precum RMN sau alte strategii preventive, cum ar fi administrarea medicamentului tamoxifen.

RELATED: 12 lucruri care probabil nu cresc riscul de cancer la sân MIT: „Femeile mai tinere nu prezintă riscul de accident vascular cerebral.” ORIGINELE Semnele proeminente de accident vascular cerebral la o femeie sub 45 de ani – amețeli sau dureri de cap – nu sunt aceleași simptome pe care le caută medicii la pacienții mai în vârstă (inclusiv slăbiciune pe o parte și probleme de vorbire), explică David Newman-Toker, MD, profesor asociat la catedra de neurologie de la Johns Hopkins University School of Medicine. Într-un studiu recent, el a descoperit că victimele accidentului vascular cerebral sub 45 de ani sunt de aproape șapte ori mai probabil să fie diagnosticate incorect (cu, de exemplu, o infecție a urechii interne sau o migrenă).

Și victimele accidentului vascular cerebral, în general, sunt cu 30% mai mari să fie trimise greșit acasă de la spital. „Dacă ești o tânără, este o dublă bătaie”, spune dr. Newman-Toker. ȘTIINȚELE DE ȘTIINȚĂ accidentele cerebrale sunt în creștere la femei mai tinere, în conformitate cu American Heart Association, în mare parte datorită factorilor de sănătate precum obezitatea.

Dar o altă cauză comună este rănirea vaselor de sânge din gât. S-ar putea întâmpla dintr-o traumă majoră, precum un accident de mașină, sau chiar dintr-un incident mai minor, cum ar fi reglarea gâtului pe un roller coaster. Controlul nașterii hormonale poate, de asemenea, să crească riscul de accident vascular cerebral la femeile care suferă migrene sau care au o tulburare de diagnosticare a sângelui nediagnosticate. Femeile însărcinate cu diabet gestațional sau pre-eclampsie sunt, de asemenea, în pericol.

Pentru a compensa ceea ce lipsesc medicii, să cunoască semnele, îl îndeamnă pe Dr. Newman-Toker. Dacă aveți vreodată un debut brusc de amețeli sau o durere de cap severă și, eventual, sughiț sau greață – care vă trimite la ER, puneți documentului această întrebare: „De ce credeți că nu este un accident vascular cerebral?” Spune Dr.

Newman-Toker, „Dacă nu poate răspunde într-un mod care sună pe jumătate inteligibil, vorbiți cu un alt medic.” RELATATE: 15 boli Doctorii Adesea devin greșit Pagina următoare: Mai multe Mituri [pagina focală] Zoom imagine Getty Images VĂ CREDEȚI?! Doc-urile risipesc aceste mituri comune pe care le ascultă de la pacienți. „Ștergerea înapoi duce la un UTI.” Avertismentele pe care le-ați auzit crescând? Spălați-le. „În mod clar, dacă luați scaun și puneți-l pe uretră, veți avea o infecție”, spune Lauren Streicher, MD, profesor clinic asociat de obstetrică și ginecologie la Northwestern Universitys Feinberg School of Medicine.

Dar nu este același lucru cu ștergerea în față. (Doar ștergeți-vă spatele separat!) „A bea mai multă apă îmi poate curăța pielea.” Dacă numai. “Una dintre cauzele principale ale acneei este acumularea de celule moarte ale pielii și ulei – ceea ce nu are nicio legătură cu cât de hidratat sunteți”, spune Amy Ross, MD, dermatolog în Palm Harbor, Fla. otrăvire cu mercur. Cantitatea de mercur din umpluturile de argint nu este nici pe departe aproape de a provoca probleme. „Atâta timp cât umplerea este intactă, recomand să o lăsați în pace”, spune Matthew Nejad, DDS, stomatolog în Beverly Hills. „Îndepărtarea poate duce la complicații.” „Veți obține o infecție cu drojdie să stea într-un costum de baie umed.” „Este adevărat că drojdiei le place să crească în locuri calde și umede. Dar un vagin este un loc cald și umed tot timpul – indiferent dacă ai un costum de baie sau nu “, spune Dr.

Streicher. 3 antrenamente HIIT pe care să le duci la sezonul de pe plaja de pe plajă înseamnă să obții transpirația zilnică de oriunde poți By Alex Orlov, Life by Daily Burn 06 iulie 2016 Publicitate Salvați elipsisul Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Zoom imagine Getty Images În onoarea zilelor însorite și a temperaturilor mai calde, acum este momentul perfect pentru a spune atât de mult timp în cameră cu greutate și a lua lucrurile afară.

Și de ce să nu vă îndreptați direct spre țărm pentru a lucra la corpul dvs. de plajă? În afară de priveliștile frumoase și impulsul stării de spirit de la petrecerea timpului la soare, mușchii dvs. vor avea o provocare suplimentară de a vă stabiliza în nisip. „Exersarea în nisip adaugă o tonă de rezistență la orice exercițiu pe care îl faci”, spune antrenorul Daily Burn, Anja Garcia, care adoră transpirația ei afară când pleacă în vacanță.

Iar HIIT (antrenament cu intervale de mare intensitate) este o alegere naturală pentru antrenamente în aer liber, deoarece puteți condiționa întregul corp, fără niciun echipament. Această metodă populară de antrenament îți provoacă sistemele aerobe și anaerobe, ceea ce înseamnă că vei îmbunătăți rezistența cardiovasculară și vei consolida în același timp. În plus, mușchii tăi vor acționa peste ore, spulberând mai multe calorii decât ar fi doar cu o stare de echilibru cardio singur (cunoscut și sub denumirea de efectul după ars).

RELATED: 3 antrenamente rapide cu HIIT pentru începători Gata să înmoați niște raze și să simțiți tipul potrivit de arsură? Încercați aceste trei antrenamente HIIT concepute de Garcia cu mintea și nisipul. Sunt scurte, dulci și sigur că te vor lăsa transpirație! Acum mergeți mai departe și HIIT plaja!

Antrenament HIIT: ton de 10 minute până la zece minute este tot ce ai nevoie pentru o arsură criminală. Configurați două prosoape la 20 de metri unul de altul, apoi HIIT it! Încălziți-vă cu 30 de secunde de sărituri și 30 de secunde de mers pe jos.

Apoi, finalizați trei runde ale exercițiilor de mai jos cu 30 de secunde de repaus între fiecare rundă. RELATED: 5 scânduri pentru sculptarea imaginii de bază zoom Foto: Pond5 RELATED: 5 antrenamente crossFit prietenoase pentru începători Limită cu un singur picior: conduceți genunchiul drept în sus și săriți de pe piciorul stâng, prefăcându-vă că alunecați prin aer.

Repetați pe partea cealaltă. Încercați să ajungeți cât mai sus. Plank drag: Configurați prosoape la 20 de metri una de alta.

Începeți în poziție de scândură cu un prosop sub degetele de la picioare. Trageți-vă degetele de la picioare spre mâinile dvs., antrenându-vă miezul, apoi întoarceți-vă din nou mâinile, astfel încât să fiți mai aproape de prosopul. Amestecare laterală: Amestecați lateral de la un prosop la altul, orientat spre același mod în care mergeți acolo și înapoi.

Împingeri de inchworm: balamale la talie, aplecați-vă și îndepărtați-vă mâinile de picioare, astfel încât să vă aflați într-o poziție scândură. Faceți o singură apăsare, mergeți cu picioarele spre mâini și repetați. Salturi lungi: îndoiți genunchii și săriți cât puteți spre celălalt prosop! Continuați săriturile pentru toate cele 30 de secunde.

Obțineți încă două antrenamente HIIT pentru plajă aici. Acest articol a apărut inițial pe DailyBurn.com.

Ghid de echipamente: un tricou pentru biciclete care ia ieșit din figură Acest blat drăguț (iubesc tipăritul Rosebuds în stilul japonez în fotografia din stânga) nu numai că are un fund lipsit de elasticitate, dar este ușor evazat prin talie, așa că îți zărește forma. în loc să se agațe de toate locurile greșite. 22 aprilie 2010 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimiteți mesaj de tipărire text Zoom imagine de Su Reid-St.

Tricou rock JohnBike. Sunt super-respirabile, transpirabile din piele de sudoare și au acele buzunare grozave și spațioase pe spate pentru chestii precum cheile, telefonul mobil, ID-ul și chiar un pachet de GU. Și sunt la fel de la îndemână pentru patinaj, mers și drumeție ca și pentru ciclism.

Dar tricourile tradiționale se potrivesc de obicei destul de aproape de corp (adesea cu elastic pe partea de jos) – nu este cel mai măgulitor stil pentru oricine cu șolduri ample (citește: femeie), un pic de burtă sau chiar un indiciu de mânere de dragoste, mai ales dacă cheltuiți cea mai mare parte a antrenamentului dvs. ghemuit peste ghidon.